Eerste oriënterende sessie met inschrijvers CPO Sluiseiland in de week na Pinksteren

Het gaat goed met de inschrijvingen voor CPO Sluiseiland. In de week na Pinksteren wordt al een eerste oriënterende sessie met de inschrijvers gehouden. Ze ontvangen daarvoor automatisch een uitnodiging. In de oriënterende sessie maken de inschrijvers kennis met hun toekomstige buren en krijgen ze nog meer informatie over het project. De inschrijvers zelf vertellen tijdens de oriënterende sessie over hun woonwensen en ideeën over hoe hun nieuwe woning er uit zou moeten zien. Ter voorbereiding ontvangt iedere inschrijver een woonwensenquête, en de vraag om een moodboard te maken waaruit blijkt wat voor sfeer de nieuwe woning moet krijgen. Tevens zal er nadere informatie worden verstrekt over hoe het proces verder gaat verlopen en is er volop ruimte voor vragen. Als dat allemaal goed voelt neem je definitief deel aan het project. Inschrijvers die niet door gaan na de oriënterende sessie krijgen € 400,- van hun inschrijfgeld retour.

Ook inschrijven voor CPO Sluiseiland om je eigen huis of appartement te ontwikkelen? Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Je inschrijfformulier én financieringstoets kun je sturen aan

Bram Dorsman via: 

b.dorsman@urbannerdam.nl

Of naar Urbannerdam t.a.v. Bram Dorsman, Heemraadssingel 319, 3023 BG Rotterdam.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Bram Dorsman via mail of telefoonnummer 010 280 6444

poster 1poster 2


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s