CPO Sluiseiland van start!

Voor ruim de helft van de maximaal 39 woningen hebben zich al huishoudens ingeschreven om op Sluiseiland in Vianen hun eigen woning te ontwerpen en ontwikkelen. Donderdag 31 mei wordt met deze deelnemers het startschot voor CPO Sluiseiland gegeven met een startbijeenkomst. In deze oriënterende sessie maken de deelnemers kennis met hun toekomstige buren. Ze hebben via een woonwensen enquête hun wensen en ideeën m.b.t. hun woning kenbaar gemaakt en zullen tijdens de bijeenkomst, bijvoorbeeld via een moodboard, laten zien en vertellen wat ze mooi vinden en wat ze in hun huis willen terugzien. Dat kan gaan om gevels, keukens, tuinen, dakterrassen, een doorkijkje, trappen, materialen, kleuren, verlichting; alles wat past bij hun leef- en woonstijl.

gevel + doorsnede Heren5 Rijnboutt de Beeldenfabriek

De belangstelling voor herenhuizen en appartementen is verdeeld, ongeveer 66% vraagt om een appartement. Er zijn nog voldoende plekken beschikbaar voor beide woningtypes.

Rooilijnen

Inschrijven voor CPO Sluiseiland om je eigen huis of appartement te ontwikkelen kan via het Inschrijfformulier op onze downloadpagina. Inschrijvers krijgen een uitnodiging voor de Startbijeenkomst op 31 mei.

Je inschrijfformulier en de bijbehorende financieringstoets kun je sturen aan Bram Dorsman van Urbannerdam via:

b.dorsman@urbannerdam.nl

Of per post naar Urbannerdam t.a.v. Bram Dorsman, Heemraadssingel 319, 3023 BG Rotterdam.

Heb je vragen? Kijk op de FAQ pagina. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met Bram via mail of telefoonnummer 010 280 6444


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s