Geslaagde startbijeenkomst CPO Sluiseiland

Voor ruim de helft van de maximaal 39 CPO woningen op Sluiseiland in Vianen hebben zich al huishoudens ingeschreven. Zij gaan hun eigen woning ontwerpen en ontwikkelen.

Donderdag 31 mei werd met deze inschrijvers het startschot voor CPO Sluiseiland gegeven met een startbijeenkomst. De deelnemers maakten kennis met hun toekomstige buren. Eerder hadden ze via een woonwensen enquête hun wensen en ideeën m.b.t. hun nieuwe woning kenbaar gemaakt. Tijdens de bijeenkomst werden deze ideeën aan de hand van moodboards en powerpoints toegelicht. Het was een inspirerende bijeenkomst. De groep is vastbesloten op Sluiseiland een mooi stukje Vianen te gaan neerzetten waarbij de deelnemers hun eigen woonwensen kunnen realiseren. Het was erg leuk om te zien dat er ondanks het feit dat iedereen zijn eigen ideeën heeft over zijn of haar ideale huis of appartement, er ook veel overeenkomsten zijn, bijvoorbeeld t.a.v. architectuur, metselwerk, materialen etc.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Tijdens de startbijeenkomst worden de moodboards door de deelnemers toegelicht

De belangstelling voor herenhuizen en appartementen is verdeeld, ongeveer 66% vraagt om een appartement. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor beide woningtypes.

Inschrijven voor CPO Sluiseiland om je eigen huis of appartement te ontwikkelen kan via het Inschrijfformulier op onze downloadpagina.

Je inschrijfformulier en de bijbehorende financieringstoets kun je sturen aan Bram Dorsman van Urbannerdam via:

b.dorsman@urbannerdam.nl

Of per post naar Urbannerdam t.a.v. Bram Dorsman, Heemraadssingel 319, 3023 BG Rotterdam.

Heb je vragen? Kijk op de FAQ pagina. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met Bram via mail of telefoonnummer 010 280 6444


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s